Cartoons

Cartoons worden gebruikt om onderwerpen te verluchten. Met name in communicatiedoeleinden een veel gebruikte tekenstijl. Het is de kwinkslag bij een serieus artikel. Een uitermate geschikt middel om net even de aandacht erbij te houden voor vele mensen, immers één beeld zegt meer dan duizend woorden! Soms kan een cartoon, slechts in zwart/wit uitgewerkt, pakkender zijn dan in kleur. Het ligt er echt aan op welke manier deze cartoons worden gebruikt. Ook het inkleuren met grijstinten of steunkleuren is soms zeer verrassend. Onderstaand ziet u diverse verschillende stijlen voor cartoons.

Cartoonstijl welke zich leent voor zakelijke uitingen. Leuk voor interne campagnes.

Herkenbare zwart wit cartoons welke een breed publiek aanspreken. Vaak aangeduid als de Guust Flater-stijl.

Full Colour cartoons. Cartoons zijn illustraties met een knipoog.

Deze gekleurde cartoons zijn gemaakt in een andere tekenstijl. Humoristische tekeningen brengen de boodschap op een luchtige manier

Herkenbare full colour cartoons welke een breed publiek aanspreekt.

 

Zakelijke cartoonstijl welke vaak gebruikt wordt voor magazines of interne communicatie

Deze cartoon stijl of illustraties wordt vaak ingezet voor de zakelijke markt en dan met name voor het hoog segment. Deze cartoons worden graag gezien door hoog opgeleiden.

Cartoons met steunkleuren. Ideaal om uw bedrijf onder de aandacht te brengen dmv de door u gebruikte kleuren van uw huisstijl.

De tekenstijl van deze cartoons spreken altijd een brede doelgroep aan