Portfolio

Wild van Freek Magazine

Vanaf nu mogen wij voor iedere editie van het Magazine van Wild van Freek een aantal illustraties verzorgen. Onze illustrator werkt met heel veel plezier voor dit populaire magazine.

KNRM Poster Muistroom

Hoe werkt een mui? Waarom verdrinken er toch zoveel mensen in een mui. Wij maakten deze poster voor de KNRM met uitleg over de werking van een mui. Hoe meer mensen dit weten, hoe beter! Het kan mensenlevens redden. De poster wordt gelukkig massaal gedeeld op Social Media

Kleurplaat Roodbonter Kaas

Leuke kleurplaat met vrolijke elementen zoals vlinders, koeien, kippen en vele landelijke elementen gemaakt voor Roodbonter Kaas. Een feest voor de kids om in te kleuren in deze coronatijd.

Kijkplaat Rotterdam

RiesArt heeft deze gezellige kijkplaat van Rotterdam gemaakt. Een drukke kijkplaat waarin van alles te zien is van de stad Rotterdam.

Bobo Zomerboek 2020

Nieuw! Bobo Zomerboek 2020. Ook deze tekeningen zijn verzorgd door Tekenteam

Strandlaken Bobo

Wow wat een te gek strandlaken met Bobo. Daar kun je je wel uren mee vermaken. Zowel op het strand als ook binnenshuis. Verkrijgbaar bij BlinkShop

Gemeente Giessenlande - Kijkplaat

Voor de Gemeente Giessenlande hebben wij deze kijkplaat getekend. De poster wordt ingezet voor een campagne van de Gemeente

kijkplaat campagne gemeente

Fletcher Feesthotel - boekje Myrna Goossen

In samenwerking met Myrna Goossen hebben wij voor Fletcher Hotel een super leuk voorleesboekje geïllustreerd. Het boekje is voorzien van grappige illustraties  en te koop in de Fletchershop.

Franse lesmethode voor Uitgeverij van In. Schoolboeken voor het Voortgezet Onderwijs

Voor Uitgeverij van In hebben wij de schoolboeken voor de Franse lesmethode 7aDire voorzien van illustraties. Soms grote praatplaten, dan weer losse vrijstaande illustraties. Deze illustratiestijl is zonder zwarte lijnen.

Stroopwafelwikkel - Op Stroopwafel

Voor het bedrijf Op Stroopwafel hebben wij deze wikkel ontwikkeld in het zgn Holland design. Met deze Hollandse tekeningen benaderen wij de Delfts Blauwe sfeer. De stroopwafels worden individueel voorzien van deze wikkel.

Delfts Blauwe tekenstijl

Illustraties voor spaarmunten - Efteling - Emté

Deze illustraties zijn voor Efteling Symbolica gemaakt. De illustraties van deze Symbolica characters zijn gebruikt voor een spaaractie bij Emté. Alle munten konden in de spaarmap verzameld worden.

Jet - Thebe

Voor Zorgvereniging Thebe maken wij regelmatig illustraties van verpleegkundige Jet. Illustraties gemaakt mbv gekleurde outlines

Willem Wijzer - Thebe

Voor Zorgvereniging Thebe maken wij regelmatig strips van het character Willem Wijzer.

Plattegrond - Fietsroute - Stichting de Achterhoek

Plattegrond gemaakt voor Stichting de Achterhoek Een aantrekkelijke kinderposter met fietsroutes en attracties in de Achterhoek, vrolijk geïllustreerd zodat het voor de kids een feest is om de kaart mee te lezen.

Campagneposters - Actium

Serie Campagneposters gemaakt voor Woningbouwvereniging Actium ter bewustwording van de bewoners omtrent hun gedrag

Cover Bobo magazine 13

Cover voor het Bobo Magazine 13 Voor iedere editie van het tijdschrijft Bobo verzorgt Tekenteam de illustratie

Kwartetspel - Witte Reus i.o.v. Identity Games

Voor Identity Games maakten wij illustraties t.b.v een kwartetspel. Opdrachtgever van Identity Games was Witte Reus.