Portfolio

Legpuzzel op maat gemaakt voor Joker van der Wiel

Voor interieurspecialist Joker van der Wiel hebben wij een super grappige legpuzzel gemaakt, geheel naar wens van deze klant. De tekeningen voor de legpuzzel op maat gemaakt voor dit bedrijf, mocht voorzien worden van veel humor, grappige situaties als ook de veelzijdigheid van dit bedrijf. Zo is het pand getekend waar de winkel in is gevestigd, de werkzaamheden die Joker van der Wiel verzorgt en uiteraard het logo komt terug. Leuk als relatiegeschenk of voor het personeel.
Wij kunnen op verzoek ook het gehele drukproces verzorgen, zodat u een geheel kant en klaar product geleverd krijgt. Wel zo gemakkelijk!

Post.nl

Voor Post.nl hebben wij afgelopen kerst een project mogen verzorgen van illustraties voor meerdere kleurplaten die werden afgeleverd in deze door ons geïllustreerde enveloppe.

 

Bobo Voorleesboek

Al ruim 23 jaar lang tekenen wij vrolijke en sfeervolle Bobo illustraties voor het kleutermagazine. Zo ook hebben we gezellige kleurrijke tekeningen gemaakt voor het Bobo Voorleesboek. Een boek met harde kaft vol met voorleesverhalen, zoekplaten en aanvulverhalen. Dat wordt een leerzaam en gezellig samenzijn met je kleuter.

tekenaar Bobo blauwe konijn
tekenaar Bobo konijn

Logo ontwerp nagelstudio

logo ontwerp nagelstudio

 

Rianne heeft Tekenteam gevraagd een logo te ontwerpen voor haar nagelstudio waar zij ook wimpers zet.

Tekenteam heeft deze 2 items in 1 logo samengesmolten, waardoor er in 1 oogopslag duidelijk wordt wat voor werkzaamheden haar studio kan verzorgen.

Geboortekaartje

Een leuke tekenstijl voor bv een geboortekaartje maar deze tekenstijl kan uiteraard ook voor een kinderboekje of ansichtkaarten ingezet worden. Onze illustrator maakt het geboortekaartje geheel voor je op maat. Speciaal voor jou.

geboortekaartje_op_maat
tekenaar_geboortekaartje ontwerp

Op zoek naar een leuke tekenstijl voor een origineel geboortekaartje speciaal voor jou op maat gemaakt? Zoek niet verder. Wij hebben de illustrator voor jou in huis,

Je kunt geheel meedenken met het proces, want de geboorte van jouw kleintje is zo bijzonder, daarom verdient het ontwerp ook alle aandacht.

Dus zoek jij ook een tekenaar van een grappig geboortekaartje? Neem dan snel contact met ons op.

KNRM Dwarsdoorsnede boothuis

Voor het magazine Jonge Redders van de Koninklijke Redding Maatschappij hebben wij een dwarsdoorsnede van een boothuis mogen maken. Er is veel te zien, ook leuke en grappige situaties. Door deze kijkplaat krijg je een goed beeld hoe een boothuis er nu eigenlijk uitziet.

Fletcher hotels

Voor de Fletcher hotelketen hebben wij een geheel nieuwe uitgave mogen verzorgen van het boekje "Het Fletcher Feesthotel", geschreven door Myrna Goossen. We hebben het gehele proces verzorgd van schetsen tot aan het leveren van de gedrukte exemplaren in het magazijn. Wij werken nauw samen met onze huisdrukker dus het gehele proces kan bij ons uitbesteed worden. Van schets tot levering magazijn.

Fletcher_feesthotel_boekje
kleurrijke_illustraties
vrolijke kinderboeken illustrator
hondje Fletcher
tekenaar vrolijk kleuren

Team Jonge Redders - KNRM - Redders op Zee

Ontmoet het Team Jonge Redders. Deze characters zijn gemaakt voor de Nederlandse Reddingmaatschappij (KNRM) in opvolging van het eerder door ons gemaakte character Rinus Redder. Vind jij het tv programma Redders op Zee ook zo gaaf? Word dan hier lid van de jeugdclub van de KNRM en ontvang 3x per jaar het Jonge Redders magazine, een blad voor kinderen t/m 13 jaar met informatie over de KNRM en spannende verhalen van reddingacties

Sinterklaas kleurplaten op maat

Een kleurplaat op maat laten maken voor je bedrijf is heel populair. Maar de echte drukte begint bij ons al in oktober. Dan worden we overspoeld met opdrachten voor kleurplaten voor sinterklaas. Na al die jaren kunnen we oprecht zeggen dat we de kleurplaat specialist zijn geworden in het maken van kleurplaten voor Sinterklaas en Kerstmis. Soms erg uitgebreid, soms wat minder.

Jokie in de Efteling

Na het verdwijnen van Monsieur Canibale moest het boekje Jokie in de Efteling aangepast worden, want juist o.a. deze attractie was getekend in dit boekje. Monsieur Canibale werd vervangen door de attractie "Piranha". Onze tekenaar maakte deze nieuwe speelse tekeningen van Jokie in de Piranha.

Borspel Life Happens - Bissell

In opdracht van onze opdrachtgever Identitygames hebben wij de illustraties mogen verzorgen voor dit grappige bordspel Life Happens.

Het bord is voorzien van 16 losse kaarten vol grappige situaties a la Van Haasteren, welke je als geheel aan elkaar kan sluiten. Goed voor urenlang spelplezier.

Logo met tekening

Soms wil je bedrijf onderscheiden door je logo te voorzien van ene leuke tekening. Dat maakt een logo speels en kunnen we het logo aanpassen aan thema's zoals winter, lente en Halloween.

Voor de webshop liefenklein.nl hebben we het logo voorzien van sfeervolle tekeningen van Sinterklaas en Halloween. Ook hebben wij een kleurplaat met hun mascotte mogen maken. Alles onder 1 dak.

logo_laten_tekenen
logo_voorzien_van tekening
kleurplaat_bedrijf_laten maken

Kleurplaten voor diverse bedrijven

Momenteel zijn we al druk in de weer met het maken van Sinterklaas kleurplaten voor bedrijven. Ze worden geheel op maat gemaakt, inclusief logo en herkenbare elementen van het bedrijf.

kleruplaat_sinterklaas_laten_maken
Sinterklaas kleurplaat_bedrijven
sinterklaas kleurplaat  laten maken

Leskaarten en diploma's voor Dutch Lifeguards

In samenwerking met de KNRM en Dutch Lifeguards hebben wij de illustraties mogen verzorgen voor leskaarten en diploma's die gebruikt worden voor de opleiding "Jonge Redders" Ieder seizoen heeft zijn eigen leskaart. Belangrijk was om duidelijke illustraties te gebruiken die bepaalde situaties uitleggen

Plattegrond De Achterhoek

Op avontuur in de Achterhoek. Ook dit jaar hebben wij voor de Achterhoek een mooie plattegrond met bezienswaardigheden en fietsroutes mogen voorzien van illustraties. Onze illustrator maakt voor elke deelnemer en op maar gemaakte illustratie. Onze afdeling opmaak maakt er een geheel verzorgde plattegrond van.

Opgeleverde kleurplaten en legpuzzel

Momenteel wordt Tekenteam veelvuldig gevraagd voor het vervaardigen van kleurplaten op maat. Op deze manier kunt u een boodschap van uw bedrijf naar buiten brengen op een speelse manier. Wij maken de kleurplaat met uw gewenste thema, met logo of uw mascotte.

Wat vonden wij het leuk om deze kleurplaat voor Snackbar de Kikker te maken. Met deze kleurplaat willen zij laten zien dat zij ook een bezorgservice hebben.

De prachtige foto van Rollecate hebben wij voorzien van vrolijke tekeningen. Dit geheel zal worden gebruikt als legpuzzel op maat voor dit bedrijf.

Praatplaten voor het basisonderwijs

Voor Bureau NVT hebben wij diverse praatplaten voor het onderwijs mogen illustreren. Het Project Spreek je Buurtaal is een grensoverschrijdend project en leert schoolkinderen op 33 scholen in de Achterhoek, Twente, Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen spelenderwijs de taal van het buurland te spreken.
Dit initiatief is nu bekroond met de Grenslandprijs van de Grenslandconferentie Noordrijn-Westfalen-Nederland.


Duikzeil Zwemschool Atlantic

Wat hebben we toch een leuk werk. Eva van zwemschool Atlantic had de vraag of wij een duikzeil voor de kids konden voorzien van illustraties. Nu wordt door het gat zwemmen voor de kinderen extra feestelijk. Ook vroeg Eva om voor hen zwemkaarten te illustreren en een character te ontwerpen


Pocketspelletjes Identity Games

Regelmatig mogen wij de illustraties voor spelletjes voor Identity Games verzorgen. Zo ook recentelijk deze pocketgames. Onze illustrator heeft deze oud-Hollandse spelletjes voorzien van vrolijke kleurrijke illustraties. Zo wordt een spelletje spelen een feest.

Regelmatig mogen wij de illustraties voor spelletjes voor Identity Games verzorgen. Zo ook recentelijk deze pocketgames. Onze illustrator heeft deze oud-Hollandse spelletjes voorzien van vrolijke kleurrijke illustraties. Zo wordt een spelletje spelen een feest.

Sinterklaas kleurplaat Rollecate Groep

En weer hebben wij een leuke Sinterklaas kleurplaat opgeleverd. Voor Rollecate maakten wij deze kleurplaat van Sinterklaas en zijn Pieten (zonder oorringen en dikke lippen). De kleurplaat is voor zien van het bedrijfslogo en is op maat gemaakt.


Bobo Magazine

Voor het gezellige kleuterblad Bobo hebben wij weer alle illustraties mogen verzorgen van Bobo, Krabbel, Tjerk en de rest. Onze illustrator is weer druk in de weer geweest om voor alle kinderen kleurrijke en vrolijke Bobo illustraties te maken. Zo wordt leren nog leuker!

Bobo Cover maart 2020


Wild van Freek Magazine

Vanaf nu mogen wij voor iedere editie van het Magazine van Wild van Freek een aantal illustraties verzorgen. Onze illustrator werkt met heel veel plezier voor dit populaire magazine.


KNRM Poster uitleg Muistroom

Hoe werkt een mui? Waarom verdrinken er toch zoveel mensen in een mui. Wij maakten deze poster voor de KNRM met uitleg over de werking van een mui. Hoe meer mensen dit weten, hoe beter! Het kan mensenlevens redden. De poster wordt gelukkig massaal gedeeld op Social Media


Kleurplaat Roodbonter Kaas

Leuke kleurplaat met vrolijke elementen zoals vlinders, koeien, kippen en vele landelijke elementen gemaakt voor Roodbonter Kaas. Een feest voor de kids om in te kleuren in deze coronatijd.


Kijkplaat Rotterdam

RiesArt heeft deze gezellige kijkplaat van Rotterdam gemaakt. Een drukke kijkplaat waarin van alles te zien is van de stad Rotterdam.


Bobo Zomerboek 2020

Nieuw! Bobo Zomerboek 2020. Ook deze tekeningen zijn verzorgd door Tekenteam

Strandlaken Bobo

Wow wat een te gek strandlaken met Bobo. Daar kun je je wel uren mee vermaken. Zowel op het strand als ook binnenshuis. Verkrijgbaar bij BlinkShop


Gemeente Giessenlande - Kijkplaat

Voor de Gemeente Giessenlande hebben wij deze kijkplaat getekend. De poster wordt ingezet voor een campagne van de Gemeente

kijkplaat campagne gemeente

Franse lesmethode voor Uitgeverij van In. Schoolboeken voor het Voortgezet Onderwijs

Voor Uitgeverij van In hebben wij de schoolboeken voor de Franse lesmethode 7aDire voorzien van illustraties. Soms grote praatplaten, dan weer losse vrijstaande illustraties. Deze illustratiestijl is zonder zwarte lijnen.


Stroopwafelwikkel - Op Stroopwafel

Voor het bedrijf Op Stroopwafel hebben wij deze wikkel ontwikkeld in het zgn Holland design. Met deze Hollandse tekeningen benaderen wij de Delfts Blauwe sfeer. De stroopwafels worden individueel voorzien van deze wikkel.

Delfts Blauwe tekenstijl

Illustraties voor spaarmunten - Efteling - Emté

Deze illustraties zijn voor Efteling Symbolica gemaakt. De illustraties van deze Symbolica characters zijn gebruikt voor een spaaractie bij Emté. Alle munten konden in de spaarmap verzameld worden.


Jet - Thebe

Voor Zorgvereniging Thebe maken wij regelmatig illustraties van verpleegkundige Jet. Illustraties gemaakt mbv gekleurde outlines

Willem Wijzer - Thebe

Voor Zorgvereniging Thebe maken wij regelmatig strips van het character Willem Wijzer.


Cover Bobo magazine 13

Cover voor het Bobo Magazine 13 Voor iedere editie van het tijdschrijft Bobo verzorgt Tekenteam de illustratie

Kwartetspel - Witte Reus i.o.v. Identity Games

Voor Identity Games maakten wij illustraties t.b.v een kwartetspel. Opdrachtgever van Identity Games was Witte Reus.

Identity games_illustrator