Tekenstijlen Basisonderwijs Groep 3 - 4

Illustraties en werkbladen voor de Nederlandse Antillen

Trein, ijs.... Enkele voorbeelden van woorden die kinderen in Nederland leren als ze naar de lagere school gaan. Maar wist je dat kinderen tot voor kort op St Eustachius en Saba onderwijs krijgen vanuit dezelfde lesboekjes? Er rijdt helemaal geen trein op deze eilanden of ijs komt helemaal niet voor. Wel een leguaan. Wij zijn dan ook echt heel vereerd om de illustraties te mogen verzorgen voor een nieuwe leermethode welke geheel gemaakt is voor de kinderen op de Bovenwindse Eilanden.

Met woorden die deze kinderen wel begrijpen. Ze herkennen zichzelf in de afbeeldingen. Huisjes worden geïllustreerd zoals ze bv. op Saba zijn en de scholen zoals een school er daar uit ziet. Leren wordt zo een stuk makkelijker!

Voor de Taalunie hebben wij deze educatieve schoolboek illustraties gemaakt, speciaal voor de leerlingen in het Basisonderwijs op de Bovenwindse eilanden

Op deze werkbladen staat op een speelse manier veel informatie over het onderwerp. De tekeningen voor dit basisschool materiaal zijn gecombineerd met foto's, waardoor er een speels effect optreedt.


Praatplaat - Kijkplaat Basisonderwijs Groep 3 - 4

Voor het basisonderwijs op de Nederlandse Antillen Saba, Sint Eustachius en Sint Maarten hebben wij een grote serie kijkplaten gemaakt. De leerkrachten kunnen aan de hand van deze vrolijke platen diverse thema's behandelen. Vandaar dat deze kijkplaten ook wel praatplaten voor het basisonderwijs worden genoemd.