Kijkplaten en puzzels

Vele bedrijven willen een kijkplaat of puzzel laten maken of een praatplaat laten maken. Kijkplaten en praatplaten voor educatie of interne campagnes. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij regelmatig kijkplaten. Onlangs hebben wij de risico's in kaart gebracht voor de Veiligheids Regio Zuid-Holland Zuid. Ook voor de KNRM hebben wij diverse educatieve kijkplaten mogen verzorgen. Wij hebben diverse illustratoren in ons team dus er kan gekozen worden uit diverse tekenstijlen om uw kijkplaat te laten maken. Ook kun je praatplaten laten maken voor het onderwijs.

Legpuzzel Joker van der Wiel

Voor interieurspecialist Joker van der Wiel hebben wij een super grappige legpuzzel gemaakt, geheel naar wens van deze klant. De tekeningen voor de legpuzzel op maat gemaakt voor dit bedrijf, mocht voorzien worden van veel humor, grappige situaties als ook de veelzijdigheid van dit bedrijf. Zo is het pand getekend waar de winkel in is gevestigd, de werkzaamheden die Joker van der Wiel verzorgt en uiteraard het logo komt terug. Leuk als relatiegeschenk of voor het personeel.
Wij kunnen op verzoek ook het gehele drukproces verzorgen, zodat u een geheel kant en klaar product geleverd krijgt. Wel zo gemakkelijk!

legpuzzel op maat gemaakt
puzzel op maat gemaakt bedrijf

Praatplaat Onderbouw - Taalunie - Bovenwindse Eilanden Onderwijs

Kijkplaat dwarsdoorsnede boothuis KNRM

Plattegrond Vakantie - Attractiepark Slagharen

Illustratie gemaakt voor studentensociëteit

Doorsnede huis - Praatplaat Onderwijs - Middenbouw

Serie Zwemleskaarten geïllustreerd voor de Reddings Brigade

Riesart maakte deze super leuke kijkplaat van Rotterdam. Riesart wordt ook wel de Rotterdamtekenaar genoemd.

Kijkplaat laten maken- Kijkposter Nijmegen

Vrolijke kijkplaat. Gebruikt voor illustratie puzzel van luchthaven

Kijkplaat Praatplaat Zouthaven - KNRM

Strand Kijkplaat KNRM - Wat doen de Lifeguards nou precies?