Jubileum cartoons

Al is het nu om iemands jubileum aan de zaak te vieren is of om een afscheid cartoon cadeau te geven  aan een vertrekkende medewerker. Wij tekenen graag voor u een mooie jubileum cartoon.

Jubileum cartoon bedrijf

Jubileum cartoon - Move Amsterdam

 

Wat een leuk cadeau. Vier je je 15e jubileum bij je werkgever, krijg je een op maat gemaakte illustratie van je leven. en hobby's als ingelijste illustratie cadeau..

 

We ontvaingen een briefing met elementen, hobby's e.d. en dit hebben we samengevat in deze tekening.


Dus heb je iets te vieren en wil je een collega een leuk cadeau schenken?
Wij maken geheel naar wens deze speciale jubileum cartoons.

Cartoon collega pensioen

 

Gaat een collega met pensioen en zoek je een origineel afscheidskado? Dan kunnen wij een op maat gemaakte afscheidscartoon maken voor de collega die met pensioen gaat.

We ontvangen graag een briefing met informatie zoals hobby's en gewoontes en foto's betreffende deze collega en wij maken er een onvergetelijke afbeelding van.

 

Uiteraard kunnen wij ook een op maat gemaakte illustratie maken van een collega die een jubileum viert. Met een persoonlijke cartoon zal je collega dit kado nooit meer vergeten.

illustratie afscheid collega

Illustratie gemaakt voor collega die afscheid nam van Friesland Foods. Collega's konden anekdotes vertellen over deze collega en wij maakten daar deze op maat gemaakte afscheidscartoon van.

jubileum cartoon

Jubileum cartoon getekend voor een imponerende loopbaan