Kleurplaat uitgebreid

Ook deze kleurplaten zijn geschikt voor een brede doelgroep, echter niet voor de kleintjes. Ook deze kleurplaten maken wij geheel op maat voor uw bedrijf. Vrolijke kleurplaten, aantrekkelijk om in te kleuren. Met of zonder invulbalkje voor een kleurwedstrijd, met of zonder logo. Alles is mogelijk.

Een kleurplaat is uitermate geschikt als reclame voor uw bedrijf. De plaat met uw bedrijfsgegevens en logo blijven vaak wat langer liggen.

kleurplaat_jubileum
kleurplaat restaurant laten maken
vrolijke kleurplaat bedrijf laten maken

Voor Snackbar de Kikker hebben we deze vrolijke kleurplaat mogen verzorgen. De boodschap: Snackbar de Kikker levert ook aan huis.

kleurplaat_kikker_druk_en_vrolijk

Bij Sportcentrum Midden Boskoop kan je veel leuke activiteiten uitoefenen. En dat wilde dit bedrijf onder de aandacht brengen. Vandaar deze kleurplaat. De kleurplaat is voor dit bedrijf op maat gemaakt en alle activiteiten worden uitgelicht. Kinderen vinden een kleurplaat inkleuren erg leuk en blijft vaak enkele dagen liggen. Dat is een handige en goedkope reclame!

Ook voor vakatieparken Molecaten maken wij regelmatig een kleurplaat.

Uiteraard spelen Molly en Caatje een hoofdrol in deze kleurplaten die speciaal ontworpen op maat gemaakt zijn voor Molecaten

Voor Roodbonter Kaas maakten wij onlangs deze vrolijke lenteplaat

Voor renovatiebedrijf Hemubo mochten we deze kleurplaat tekenen

Agrarische Kleurplaat LTO-Noord

Thema kleurplaat Halloween - Hornbach

kleurplaat_met_invulstrook_laten maken

Deze Sinterklaas kleurplaat is speciaal ontworpen voor Rollecate. De kleurplaat is speciaal voor hen gemaakt en voorzien van hun bedrijfslogo

illustrator_sinterklaas_kleurplaten