Bestaande Characters natekenen

Characters, wie heeft ooit uw design gemaakt? Wellicht weet u dit niet meer en wilt u een nieuwe tekening hebben. Of misschien wilt u uw character restylen. Dan is het handig dat u weet dat u bij Tekenteam terecht kunt. Misschien wilt u met uw illustrator niet op 1 paard wedden? De werkzaamheden een beetje verdelen. Wat als de illustrator ziek wordt of eens verhinderd is. Dan is het wel zo fijn te weten dat Tekenteam uw character nagenoeg altijd kan natekenen. Dubbelen van het character wordt dat ook wel genoemd. Uiteraard doen we dit uitsluitend als u de auteursrechten bezit.

Al weer 18 jaar geleden heeft Tekenteam Bobo het blauwe konijn gerestyled. Iedere editie voorzien wij de magazines van vrolijke illustraties.

Voor Landal Greenparks hebben wij Bollo getekend voor diverse liedjesboeken. Bollo was al een bestaand character van Landal maar Tekenteam heeft Bollo en zijn vriendjes mogen natekenen en wij zijn ervan overtuigd dat dit perfect gelukt is.

Voor het pretpark Toverland hebben wij o.a. de omslag voor deze CD hoes met Toos Toverhoed ontworpen.

Voor Efteling tekenen wij regelmatig de characters van Sprookjesboom. Zo hebben wij 4 boekjes van Sprookjesboom mogen voorzien van illustraties en maken wij ook de illustraties voor de Wonderstrip van de Efteling.

Ook Jokie wordt door onze tekenstudio getekend.

Er zijn inmiddels al aardig wat boekproducties

voorzien van deze vrolijke peuterillustraties.