Bobo - Blink Uitgevers

Al meer dan 22 jaar tekenen wij de illustraties voor Bobo. Wie is er niet meer opgegroeid? Bobo, het blauwe konijn. Bobo en zijn buurmeisje Krabbel beleven al jarenlang vele avonturen. Er is een klein team actief. Mark, de illustrator van Bobo, schets en tekent en weer een ander poetst de tekening, sluit de lijnen en kleurt de tekening, met veel enthousiasme, in. We gebruiken heldere vrolijke kleuren.

tekenaar_Bobo

Bobo Cover 3 2020 - Spelen met vriendjes

Gezellige Kleurplaat Bobo met vrolijke aapjes

illustrator_Krabbel_Bobo

Kijkplaat Praatplaat kleuters - Bobo

Voor ieder editie van het kleuterblad magazine Bobo verzorgt Tekenteam vrolijke kijkplaten - praatplaten waar kinderen en leerkrachten met elkaar in de klas over kunnen praten. Uiteraard kunnen wij ook praatplaten - kijkplaten maken zonder konijnen :)

character_ontwerpen

Dit zijn enkele voorbeelden van Covers voor het Bobomagazine. De tekenaar van Bobo verzorgt iedere editie de Covers, strips en leuke kijkplaten.

Ook verzorgen wij illustraties voor het Bobo Winterboek en de Zomerspecial. Leuke specials met veel spelletjes en verhaaltjes. Voor deze magazines tekent onze Bobotekenaar niet alleen de Bobo characters maar ook grappige diertjes die kleuters aanspreken. In de zo herkenbare Bobostijl.

Vind je het leuk om Mark eens aan het werk te zien, kijk naar dit filmpje en zie hoe Mark Bobo tekent van schets tot inkt. Uiteraard tekent Mark nog veel meer dan alleen de Bobo. Neem gerust contact op met Tekenteam indien u een leuke tekenopdracht hebt.