Character design

Wilt u een bestaand character na laten tekenen? Of wilt u een nieuw mascotte laten ontwerpen door ons? Characters zijn niet meer weg te denken om een merk of imago een eigen gezicht te geven. Tekenteam tekent al jarenlang tientalle bekende characters waaronder Bobo, Jokie, Okki, Molly en Caaty, Bollo en Koos Konijn (Roompot Vakantieparken) en voor de Efteling de Sprookjesboom figuren en Pardoes. Nieuwsgierig welke karakters wij nog meer tekenen? Neem eens een kijkje in onze submenu's

Bestaande characters

Heeft u een bestaand character maar wilt u deze moderniseren? Of weet u de originele illustrator van uw character niet meer? Geen probleem. Wij tekenen uw character exact na!

Nieuwe Characters

Wij ontwerpen voor u een character op maat. Voor pretparken, campings maar ook maken wij de mascottes voor bedrijven of boekjes

Modelsheets

Een Modelsheet laat een voor-zij en achteraanzicht zien van uw mascotte. Soms is dit nodig om een pak te maken of een ander artikel waarvan het belangrijk is te zien hoe het character er aan de achterkant of zijkant uit ziet. Aan de hand van de door ons gemaakte modelsheets kunnen bv mascottepakken gemaakt worden.

Tekenteam ontwikkelt of restylet characters. Indien u een nieuw character wilt ontwikkelen, denken we graag me u mee. U kunt bij ons terecht voor het maken van een modelsheet (voor-, zij- en achteraanzicht van het character), een pakkende naam en de garantie dat we in dezelfde stijl content kunnen invullen. We maken veel characters voor bekende pretparken, tijdschriften en organisaties.