Tekenstudio

Binnen tekenstudio Tekenteam zijn er vele tekenaars actief allemaal met hun eigen specialiteit.

De tekenaars uit onze tekenstudio blinken vooral uit in de volwassen en serieuze doelgroep maar ook in het tekenen voor de allerkleinsten. De ene illustrator is gespecialiseerd in het tekenen van dieren en de andere weer juist in mensen en weer een andere illustrator maakt juist weer tekeningen met een zeer hoge aaibaarheidsfactor. Richard en Daniëlle zijn de contacten tussen de illustrator en de klant. Voor opdrachtgevers is het makkelijk switchen van tekenstijl, zonder dat zij opnieuw moeten uitleggen wat voor soort bedrijf zij zijn.

Tekenteam bestaat alweer 20 jaar, nog lang niet de oudste tekenstudio van Nederland maar wel ééntje met een dijk aan ervaring.

Richard Bijloo - Art Director  

o031-655151410 (bellen via Whats-App)

richard@tekenteam.nl

Richard is eigenaar van Tekenteam en de creatieve spil binnen de tekenstudio. Richard kan zeer snel ingewikkelde materie omzetten naar een kinderlijk eenvoudige vertaling. In zijn vrijde tijd vind je hem op een snowboard, wakeboard, longboard of surfboard.

Daniëlle Mulder - Coördinator  

0031-612360767 (bellen via Whats-App)

info@tekenteam.nl

Daniëlle heeft Tekenteam in 1996 opgericht. Haar hoofdtaak is het coördineren van projecten. Zij is financieel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze tekenstudio. Daniëlle zorgt ervoor dat alle betalingen op tijd de deur uitgaan en binnenkomen. Ik haar vrije tijd is ze vooral te vinden in de moestuin.

KvK Delft: 27240963
BTW.nr: NL 8054.29.967.B.01