Whiteboard animaties

WHITEBOARD ANIMATIES

Met whiteboard animaties komen uw boodschappen helder over!

Whiteboard animaties Tekenteam from Tekenteam on Vimeo.

BOBO

In de Tekenstudio van Tekenteam tekenen wij alweer sinds dertien jaar deze vrolijke en kleurrijke blauwe konijn 'Bobo' met ontzettend veel plezier!

BOLLO

Kidsmarketeers kwam met het verzoek of wij Bollo van Landal kunnen dubbelen. Dat is nou een van de specialiteiten van Tekenteam.

EKKIE EEKHOORN

Eekhoorntjes zijn lief, schattig en hebben een hoog knuffelgehalte. Ekkie Eekhoorn is de mascotte geworden van Hoogenboom vakantiepark.

KOOS KONIJN

Tekenteam is benaderd met de vraag of wij Koos Konijn van Roompot Vakantieparken ook konden tekenen. Iedereen is zeer tevreden met het eindresultaat.

MOLLY EN CAATJE

Voor Molecaten ontwierpen wij Molly en Caatje en hebben recent ook de restyling gedaan. De characters zijn op diverse parken te vinden.

ATTRACTIEPARKEN

Voor vele attractieparken binnen Nederland tekenen we al jarenlang bekende characters

OKKI

Meerdere tekenaars binnen Tekenteam tekenen het character Okki. Zo tekent de ene tekenaar de stripverhalen en andere tekenaar weer de losse illustraties.

TEAM JONGE REDDERS

Deze characters zijn recentelijk ontwikkeld door Tekenteam. Zij zullen in de nabije toekomst een grote rol gaan spelen binnen de KNRM.

TOPPE BOB

In opdracht hebben wij een geheel nieuw character mogen ontwikkelen voor Topparken. Toppe Bob is de mascotte geworden van dit vakantiepark.

CENTER PARCS

Voor Center Parcs hebben we met hun bekende characters al vele producties mogen tekenen

TOVERLAND

Characters voor Toverland getekend en CD-hoes geillustreerd.

SNUIT

Character ontwikkeld voor schaatscentrum Uithof

Tekenteam

MODELSHEETS

Tekenteam ontwikkelt of restylt characters. Indien u een nieuw character wilt ontwikkelen, denken we graag me u mee. U kunt bij ons terecht voor het maken van een modelsheet (voor-, zij- en achteraanzicht van het character), een pakkende naam en de garantie dat we in dezelfde stijl content kunnen invullen. We maken veel characters voor bekende pretparken, tijdschriften en organisaties.