Cartoons

VERLUCHTEN VAN ONDERWERPEN

Cartoons worden gebruikt om onderwerpen te verluchten. Met name in communicatiedoeleinden een veel gebruikte tekenstijl. Het is de kwinkslag bij een serieus artikel. Een uitermate geschikt middel om net even de aandacht erbij te houden voor vele mensen, immers één beeld zegt meer dan duizend woorden! Soms kan een cartoon, slechts in zwart/wit uitgewerkt, pakkender zijn dan in kleur. Het ligt er echt aan op welke manier deze tekeningen worden gebruikt.

Het kan zeer functioneel zijn om deze ludieke tekeningen in te zetten tijdens interne campagnes, bijvoorbeeld tijdens het herstructureren van bepaalde bedrijfsculturen binnen een onderneming. Moeilijke ontwikkelingen waarbij het van belang is binnen de organisatie de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Humor kan dan net even de druk van de ketel halen waarbij het personeel de situatie weer weet te relativeren. Ellenlange teksten of zeer droge stof wordt allemaal net even toegankelijker door gebruik te maken pakkende en grappige beelden.

MEDISCH

Medische cartoons kunnen op eenvoudige wijze ziektebeelden weergeven. Emotionele informatie wordt middels deze tekeningen eenvoudig opgenomen.

AFSCHEID

Vaak tekenen we afscheidscartoons voor oud medewerkers. Een uniek cadeau om te geven en te ontvangen voor de vertrekkende medewerker.

Kleuren cartoons

Met een ingekleurde cartoon uw doelgroep bereiken

ZWART WIT TEKENINGEN

Een cartoon hoeft niet altijd ingekleurd te zijn, vaak bereik je je doel ook met een zwart wit cartoon

illustraties tekenteam

ILLUSTRATIES

Een illustratie zorgt er veelal voor dat een platte tekst visueel wordt gemaakt ofwel wordt ondersteund. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden! Op deze pagina laten we vooral illustraties zien waarmee de volwassen doelgroep benaderd kan worden.