Tuinbouw illustraties

Over dit project

Voor de land en bouw tekenen we veel agrarische illustraties. Of het nu groenten-, bloemen- vee- of teelt illustraties zijn. De Agrarische sector is van oudsher een bekende opdrachtgever van Tekenteam. Van lokale telers tot aan het Ministerie van Landbouw. Onze tekenstudio heeft veel affiniteit met de agrarische sector mede doordat onze art director een agrarische opleiding heeft gevolgd. Met deze achtergrond spreekt het voor zich dat Tekenteam gespecialiseerd is om prachtige en deskundige agrarische illustraties te tekenen.

Het scheelt zeer veel tijd wanneer een illustrator al weet hoe een tomatenplant er echt uit ziet, weet wat typische kenmerken en gebruiken zijn in de tuinbouw. Dat scheelt de opdrachtgever veel uitleg tijdens een briefing en kan er direct gebriefd worden waar het daadwerkelijk om draait. Onze illustratoren spreken dus uw taal! Of het nu om illustraties gaat voor een bloemen-, planten- , groenten-, boom- of champignonkwekerij. Onze illustratoren hebben veel ervaring in het tekenen voor de ‘glas’tuinbouw en hebben dus de spreekwoordelijke ‘groene’ tekenvingers en staan klaar om uw tekenopdracht tot volle tevredenheid uit te voeren.

Groene ‘teken’ vingers

Om goede agrarische illustraties te kunnen tekenen is het meegenomen dat een illustrator over groene ‘teken’ vingers beschikt.

 

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Datum
Categorie
Illustraties