Modelsheets

MODELSHEETS TEKENEN

Doordat u characters inzet, krijgt uw organisatie een eigen gezicht. Middels een goed character kunt u uw doelgroep bereiken. Mits dit uiteraard met een sterk character design gebeurt, anders loopt u er wellicht tegenaan het tegenovergestelde te bereiken. Een goed character bezit daarom een aantal unieke eigenschappen waardoor deze zich onderscheidt van de massa.

Bij een goed characterontwikkeling hoort dan ook een goede modelsheet waarin alle lichaamsverhoudingen en kleding goed zichtbaar zijn. Een modelsheet is uitermate handig wanneer er van het character een mascottepak gemaakt dient te worden. We houden dan al tijdens het character design er rekening mee dat het wenselijk is om een mens in een mascottepak te laten lopen. Zodat het mascottepak niet teveel afwijkt van het oorspronkelijke character design. Met een goede modelsheet kan de fabrikant van de pakken exact zien hoe het character er vanuit verschillende posities uit moet zien en zodoende een mooi pak maken.

MOLLY EN CAATJE

Wij Molecaten ontwierpen wij Molly en Caatje en hebben recent ook de restyling gedaan. De characters zijn op diverse parken te vinden. Inmiddels hebben wij billboards, kleurplaten en modelsheets getekend.

RINUS REDDER

Wij hebben voor de KNRM de mascotte Rinus Redder ontwikkeld. Inmiddels is Rinus het rustiger aan gaan doen en worden zijn activiteiten grotendeels opgevangen door Team Jonge Redders. Deze characters zijn dan ook recentelijk ontwikkeld door Tekenteam.

SNUIT

Snuit hebben we voor schaatscenturm in Den Haag ontwikkeld. Snuit is een ijsbeer maar karakeristiek vanwege zijn oranje (huiskleur Uithof) vacht.

EKKIE EEKHOORN

Eekhoorntjes zijn lief, schattig en hebben een hoog knuffelgehalte. Ekkie Eekhoorn is de mascotte geworden van Hoogenboom vakantiepark.

characters

Characters zijn niet meer weg te denken om een merk of imago een eigen gezicht te geven. Tekenteam is al decennialang dé tekenstudio waar bekende characters worden getekend.